In perioada 09.03.2021 - 18.03.2021 suntem in concediu de odihna. Va multumim!

Placare sticla colorata

Placarea cu sticla colorata reprezinta o noua tendinta in amenajarea interioarelor locuintelor. In bucatarie si in baie, sticla colorata a schimbat radical stilul de finisare murala, dominat de placile ceramice.Placarile cu sticla colorata sunt alegerea perfecta pentru bucatarie, baie, receptii, mobilier sau usi pentru dressing-uri.

Pe langa decorul inedit se adauga multe alte avantaje:

– Se realizeza in placi de orice dimensiune

Sticla colorata este securizata termorezistenta fiind creata special pentru a nu se sparge din cauza caldurii degajate de catre plita pe gaz

– Este garantata sa reziste peste 20 de ani pastrandu-si in permanenta aspectul lucios  fara a trada trecerea timpului

-Este foarte igienica, nu exista rosturi in care sa se instaleze bacterii sau mucegai

-Este usor de montat

-Montajul se realizeaza cu silicon si se poate aplica direct pe pereti sau chiar peste vechea faianta

-Exista o gama variata de culori conform paletarului RAL

-Se poate monta in bucati mici de marimea obisnuita a gresiei sau in bucati mari pe intreg peretele pentru a obtine un aspect continuu.

-Curatarea placilor de sticla colorata se realizeaza foarte usor.

Sticla este cel mai in voga material cand vine vorba de décor si design interior, mai ales cand doriti sa creati un aspect modern si inedit cu sticla pentru bucatarie.

Spatiul redecorat prin placare sticla colorata va arata mult mai bine. Arhitectii de top recomanda uitlizarea sticlei pentru placarea peretilor pentru ca aduc un design modern, este in trend si, mai presus de toate, este mult mai usor de intretinut decat faianta. Frumusetea lor este convingatoarea, mai ales datorita faptului ca puteti alege dintr-o gama foarte variata de culori, fiind disponibile in doua paletare de culori, RAL si ICA.

Sunt foarte utile si usor de montat, placile fiind realizate la orice dimensiune. Avantajul acestora consta in faptul ca sticla este securizata si termorezistenta, fiind special creata pentru utilizarea sa in bucatarie, nespargandu-se din cauza caldurii degajate de catre aragaz, totodata, rezistenta acesteia se observa si prin durata pe care o are, pastrandu-si peste 20 de ani aspectul lucios si nu se va sparge la socuri mecanice

Peretele de deasupra blatului din bucatarie pe care se gaseste, sau cel de langa aragaz sunt cei mai expusi la murdarie. Pe acestia pot sari stropi de mancare sau de ulei si nu se pot indeparta, ceea ce trebuie sa faceti este sa zugraviti. Pentru a economisi timp, bani si energie cu vopsirea acestuia, alegeti sa il palcati cu sticla. Aceasta se curata mult mai usor, folosind doar o solutie de geamuri si o laveta.

Este cea mai buna idee, datorita aspectului si rezistentei, dar si din punctul de vedere al igienei. Aceste placi se monteaza cu silicon si nu au rosturi, astfel incat neexistand spatii unde sa se depuna bacterii. Va asiguram masuratori si oferim transport sigur. Montajul va fi realizat de catre un personal calificat.

Aceste panouri din sticla creeaza un ambient foarte greu de egalat, efectul fiind unul surprinzator si inedit.

Leave a comment

SC Opricristal Design SRL  CUI: 31179730

Yoseo .ro©  All Rights Reserved 2019