In perioada 09.03.2021 - 18.03.2021 suntem in concediu de odihna. Va multumim!

Compartimentari sticla

Compartimentarile din sticla securizata, desi privite in trecut cu retinere, au devenit in ultimii ani solutia preferata a arhitectilor si a designerilor in ceea ce priveste amenajarea spatiilor.

Nevoia de lumina atat la birou cat si acasa la care s-a adaugat necesitatea unui produs sigur, au facut din compartimentarile cu sticla alegerea ideala pentru separarea spatiilor.

Versatilitatea acestora este data si de posibilitatea de a alege tipul de deschidere al usilor.Fie ca vorbim de usi batante sau usi glisante, partitiile din sticla securizata asigura patrunderea luminii, maresc totodata spatiul si ofera eleganta si stil oricarei incaperi.

Partiile din sticla se realizeaza din sticla de 10mm, securizata, prinderea facandu-se in profil U din aluminiu.Aveti posibilitatea de a va alege dintre sticla clara, sticla sablata total sau sticla sablata cu model.

Compartimentarile cu sticla sunt recomandate atat pentru proiecte rezidentiale, cea mai frecventa fiind delimitarea bucatariei de living, cat si pentru proiecte nonrezidentiale  cum ar fi peretii de sticla despartitori pentru birouri.

Oricare ar fi scopul pentru care alegi partitiile de sticla noi iti punem la dispozitie consultanta, personal calificat pentru realizarea  montajului, cat si preturi competitive.

SC Opricristal Design SRL  CUI: 31179730

Yoseo .ro©  All Rights Reserved 2019