In perioada 09.03.2021 - 18.03.2021 suntem in concediu de odihna. Va multumim!

Perete sticla

Paravanele walk-in sau Peretele din sticla sun realizate din sticla securizata, ele fiind o alegere estetica pentru amenajarea bailor.Utilitatea acestora este data de usurinta in utilizare care le face un produs ideal pentru cei ce isi doresc un spatiu deschis si practic.

Panourile fixe din sticla securizata se realizeaza doar pe baza de comanda prin urmare pot fi personalizate in functie de dorintele fiecaruia, sticla putand fi clara sau sablata.Modele de sablare sunt numeroase si adaptate fiecarui gust si stil de amenajare ales.

Paravanele walk-in se monteaza de catre personal calificat, prinderea facandu-se in profil U din aluminiu,  iar pentru siguranta se folosesesc  bari  stabilizatoare ce poate fi prinse la 45 sau 90 grade.

Folosite ca paravan antistrop panourile fixe se pot utiliza cu success si pe cada oferind protectie mobilierului din baie.Asadar oricare ar fi proiectul tau, suntem deschisi la nou, ne adaptam mereu cerintelor si cu siguranta iti vom indeplini asteptarile.

Paravanul Walk in este o alegere moderna si inedita pentru amenajarea bailor. Mobilierul din baie este cel mai predispus la deteriorare, mai ales din cauza apei ce poate sari din cada pe acesta.  Puteti incerca sa il protejati prin folosirea perdelelor, dar acestea sunt inestetice si capata intr-un timp scurt un aspect neplacut. Pentru redecorarea baii, intr-un mod estetic si practic, peretele din sticla este cea mai buna alegere.

Design-ul modern si functionalitatile aduc plusuri acestui sistem din sticla securizata. Securizarea sticlei consta in faptul ca nu se va sparge in urma socurilor mecanice, este un sistem sigur ce va ofera confort.

Una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntam cand vine vorba de baie, este depunerea de calcar. Calcarul se depune foarte usor si se indeparteaza foarte greu, insa puteti sa va debarasati de aceasta problema deoarece sticla de baie securizata este tratata, astfel incat impiedicandu-se depunerea calcarului.

Scopul acestora este de a va oferi siguranta si confort, dar si o baie cu un design modern. Sistemul de paravane Walk In va fi montat de catre o echipa calificata, iar prinderea se va face din profile din aluminiu. Deoarece dorim sa oferim siguranta, se vor folosi bari stabilizatoare.

Ideile dumneavoastra alaturi de sistemele si de echipa noastra vor crea un design modern si practic in baie. Puteti opta pentru sticla clara, sau slabata, noi fiind deschisi in fata oricarei idei. Inlocuiti cabina de dus cu pereti din sticla securizata, tratata anticalcar, sau ca paravane antistropi pe cada.

Oferim consultanta clientilor pentru a isi putea decora baia in cel mai practic si inedit mod. Montajul se va realiza de catre un personal calificat, iar transportul va fi realizat in siguranta de catre echipa noastra. Bucurati-va de siguranta si confort in baia dumneavoastra cu paravanele Walk in. Vom realiza masuratorile astfel incat sa aducem panourile ideale pentru baia dumneavoastra.

SC Opricristal Design SRL  CUI: 31179730

Yoseo .ro©  All Rights Reserved 2019