In perioada 09.03.2021 - 18.03.2021 suntem in concediu de odihna. Va multumim!

Sticla bucatarie

Bucataria poate ca este una dintre cele mai importante incaperi din locuinta, in care ne petrecem o mare parte din timp si, de asemenea, cee mai pretioase momente din zi. Cafeaua de dimineata este considerata de multi oameni cea mai importanta, unii spunand ca “ziua buna incepe cu o cafea”, iar bucataria este locul unde o savuram.

Pentru ca dimineata sa inceapa cu voie buna, iar cafeaua sa fie savurata cu placere, trebuie sa fie intr-un mediu placut. Iti poti redecora bucataria intr-un mod uimitor cu sticla, creand un design impresionant si un ambiant extraordinar in care sa te bucuri de aroma cafelei preferate.

Sticla bucatarie este o idee foarte buna cand vine vorba de décor interior si de utilitate, mai ales ca poate fi personalizata in moduri incredibile, imaginatia dumneavoastra nu trebuie sa aiba limite. Puteti alege placi din sticla colorata cu ajutorul careia sa placati peretii si sa adaugati o pata de culoare in bucatarie.

Pe langa aspectul estetic, placarea cu sticla aduce foarte multe avantaje. Aceasta este tratata astfel incat sa fie termorezistenta, nespargandu-se din cauza caldurii degajate de aragaz. Totodata, cu ajutorul acesteia va puteti proteja peretii. Sticla paote fi foarte usor curatata cu ajutorul unei solutii de geamuri si o laveta.

Savoarea cafelei este mult mai puternica daca o beti intr-un mediu relaxant si placut. Puteti transforma bucataria intr-o incapere uimitoare si confortabila daca alegeti placarea peretilor cu sticla printata. Sticla printata ofera nenumarate posibilitati de décor, orice imagine va impresionat, peisaj sau poza, o puteti transpune pe sticla, la o rezolutie inalta, utilizandu-se utilaje moderne, la cele mai inalte standarde. V-ati gandit vreodata cum ar fi sa luati cina admirand un peisaj din Paris, New York, Viena, sau oricare loc va incanta? Acum puteti face acest lucru chiar din bucataria dumneavoastra daca alegeti printarea peisajului dumneavoastra preferat pe sticla.

Utilizati sticla de bucatarie printata sau colorata pentru a inviora atmosfera din bucatarie. Aceasta este igienica si termorezistenta.

SC Opricristal Design SRL  CUI: 31179730

Yoseo .ro©  All Rights Reserved 2019