In perioada 09.03.2021 - 18.03.2021 suntem in concediu de odihna. Va multumim!

Cabine dus

Cabinele de dus din sticla securizata sunt o alegere moderna pentru bai, facilitand intrarea luminii si permitand totodata crearea unui spatiu distinct.

Realizate din sticla securizata, cabinele de dus,  reprezinta alegerea ideala pentru zona de dus oferind atat siguranta cat si design modern.Posibilitatea alegerii tipului de usa:  batanta sau glisanta le face esentiale in orice baie.

Montajulul cabinelor de dus se realizeaza de o echipa de specialisti folosindu-se sisteme si accesorii de inalta calitate.  Fixarea balamalelor se poate face atat in perete folosind balamale de tip perete-sticla sau intr-un panou de sticla fix, folosindu-se balamale sticla-sticla.Prinderea panourilor se face in profil U de aluminiu si pentru ridigizare se foloseste o bara stabilizatoare.

Toate produsele noastre se realizeaza pe baza de comanda, prin urmare puteti sa va alegeti tipul de sticla: transparenta sau sablata; tipul de maner: buton , maner rectangular, scoica; tipul de usa: batanta sau glisanta, iar pentru usile batante daca deschiderea sa se faca in interior sau in exterior.

Orice varianta de cabina de dus vei  alege te vei bucura de o piesa antemporala care va da un plus de stil baii tale fiind practica si moderna in acelasi timp.

Leave a comment

SC Opricristal Design SRL  CUI: 31179730

Yoseo .ro©  All Rights Reserved 2019