In perioada 09.03.2021 - 18.03.2021 suntem in concediu de odihna. Va multumim!

Oglinzi

Oglinzile si-au castigat de-a lungul timpului un rol principal in amenjarea locuintelor, fiind usor si practic de integrat in orice spatiu.Cum nicio casa nu poate fi completa fara oglinzi, acestea,  vin intr-o varietate de forme si avand posibilitati multiple de instalare.

Odata instalate intr-o incapere, oglinzile, vor schimba acel spatiu pentru totdeauna, marindu-l, luminandu-l si oferind eleganta.

Oglinzile nu sunt doar clare, pe langa cele normale, va putem la dispozitie si alte doua nuante: oglinda fumurie si oglinda dark.Oglinda fumurie are o nuanta calda, placuta usor maronie, in timp ce oglinda dark este o oglinda mai inchisa la culoare, reflexiile fiind gri.

In ceea ce priveste grosimea, oglinda poate avea 3mm, 4mm sau 6mm.Pentru placarile pe PAL se recomanda oglinda de 3mm, pentru orice alt timp de instalare cele mai potrivite sunt  oglinzile de 4mm.

Montajul se realizeaza de catre personal calificat, prinderea oglinzilor se face cu adeziv astfel instalarea  este un proces simplu si rapid.

Oglinzi – placare cu oglinzi

            – oglinzi cu rama

             – oglinzi tip romb

             – oglinzi baie

Leave a comment

SC Opricristal Design SRL  CUI: 31179730

Yoseo .ro©  All Rights Reserved 2019